Office Barn Conversion, Stratford-upon-Avon 

Office Case Study 
Interior office with installed daylighting systems
Roof with Brighten Up series roof domes

CHALLENGE 

Additional light required in order to maximise the available space and layout, increase in natural light to be used for design work 

RESULTS 

A beautiful barn of Victorian construction brightly transformed with minimal distruption to the working area during installation 

PRODUCT 

8 Solatube 290 DS Brighten Up Series units 

FACILITY 

Office Barn Conversion, Stratford-upon-Avon 

CHALLENGE 

The company at the premises took over an existing office barn conversion that had very dark work spaces all along one side of the building owing to their distant location from any windows. They required additional light in order to maximize the available space and layout, ideally a focused natural light to carry out their design process work. 

SOLUTION 

The company's Business Operations Manager had seen daylight tubes featured on a design programme some time ago and thought to contact Solatube. 

RESULTS 

A total of 8 290 DS systems were installed in the meeting room, printing room, public and private offices, and toilets. In addition to providing the solution for their lighting requirements, the installation of this product also ensured minimal disruption and impact on the present building – a beautiful barn of Victorian construction. 
“The Solatube Daylighting Systems have been highly effective introducing high quality natural light in very dark areas, it is our intention to add some additional tubes next year to increase the natural light in other areas of the building.” Business Operations Manager 
Interior meeting room with 1 daylighting system installed in ceiling
Building front
Bathroom with 1 installed daylighting system
To learn how Solatube Daylighting Systems could brighten your next project 
Close window
Enquiries